World Doula Week

Det er International Doula uge!

ProudDoulaDoulaer kan gøre en stor forskel for dig som fødende kvinde og for din partner. Om fødslen er hjemme eller på en fødestue, er det at have en kontinuerlig støtte og omsorgsperson, som du kender og har tillid til, med til at give tryghed og ro.

Læs mere om fordelene ved en fødsel med doula HER.

Undersøgelser viser, at kvinder, som har kontinuerlig støtte gennem fødslen, har et mindre behov for smertelindring og f.eks. epiduralblokade, forløsning med sugekop eller kejsersnit, end kvinder uden kontinuerlig støtte. Desuden ses det også, at kvinden har færre negative tanker omkring fødslen, og at de nyfødte sjældnere har en lav Apgar score. Sidst – men absolut ikke mindre væsentligt, så bliver fødselsforløbet ofte kortere.

Det ligger mig så meget på hjerte, at kvinder får mulighed for at føde i et rum af ro og tryghed. Fødselsoplevelser sidder fast i os følelsesmæssigt og er en del af os resten af livet! Derfor er det vigtigt, at kvinden kommer godt ud af føderummet efter fødslen.

Så kære venner – DEL dette link… del, så flere kvinder og flere familier får mulighed for at læse, at der er mulighed for at have kontinuerlig og omsorgsfuld støtte før, under og efter fødslen.

Giv flere mulighed for at kende til doulaernes arbejde og del kendskabet til, at fødsler kan være gode og trygge. Vi er ikke mange doulaer i Danmark endnu, og kun få kender til os. Vær med til at hjælpe med at sprede det gode ord. TAK!

Flere indlæg er på vej… de er inde i mit hoved, og jeg skal lige finde det helt rette tidspunkt til at få dem hældt ud og herind :-)

Kærlige hilsener
Freya

#‎worlddoulaweek‬

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>