Seksualitet efter fødslen – individuel rådgivning

Seksualitet

At finde sig selv efter en fødsel kan være svært! Og at finde sin seksualitet frem igen kan være endnu sværere. Kroppen har forandret sig, brysterne er ømme og lækker måske. Du er træt og har ingen lyst til sex og intimitet. Eller også savner du det inderligt, men har svært ved at få skub i det hele igen.

Der er ingen tvivl om, at der sker meget med os kvinder, når vi bliver mødre. Vores fokus flytter sig, forholdet til vores krop ændres, søvnbehovet er forøget – men det er ikke tit vi får sovet det vi har brug for.

Sex??? Er lysten kommet igen – eller er den blevet væk? Savner du din mand, eller orker du ham ikke? Er du blevet mere mor end lidenskabelig kvinde? Når du har restitueret efter fødslen og har fundet dig selv i din nye rolle i livet, bliver intimiteten, det dybe nærvær og kærligheden vigtig igen! Men har du lyst til sex? Eller holder du ham hen, fordi du ikke orker, at han skal lægge op til det? Hvordan kommer du der hen, hvor du får lysten igen, hvor kroppen føles klar, og hvor gnisten tændes igen.

Du kan vælge at komme og få rådgivning/coaching, du kan også vælge at få en dejlig og blid massage. Eller du kan vælge at kombinere det. Under alle omstændigheder vil du her få et helle, hvor du kan tale, græde, trække vejret og få sagt de ting, du inderst inde tænker. Og måske kan vi sammen få forløst noget via samtale eller/og massage.

Tryk her for info om varighed og pris.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.