Parrådgivning

Par

Det kan gøre ondt at sige det, der aldrig er blevet sagt, og det kan være svært at høre det, den anden føler, hvis vi selv føler noget andet. Men vi er nødt til at tale om de følelser, der er!

Forventningsafstemning og kommunikation mellem to voksne mennesker i et forhold bør være ligeværdig, og I skal være klar til – og villige til – at flytte jer ud af comfort-zonen og ind i et åbent rum, hvor de vigtige ting bliver sagt – og hørt. I kommer til at se hinanden dybt i øjnene og sætte ord på de følelser, som er vigtige for jer, der hvor I er i jeres forhold lige nu.

At blive forældre er en stor ting for begge parter. Måske er det jeres første barn – måske er det den enes første barn, mens den anden har et eller flere børn fra tidligere. Uanset hvad, så er dette en start på noget nyt i jeres liv. I kan vælge at gå den vej, livet byder jer – eller I kan vælge aktivt at arbejde med, hvordan I gerne vil leve jeres liv sammen som forældre. Ethvert forhold er sårbart, når der kommer et barn! Accepter det og håndter det bedst muligt.

At tage hul på en proces omkring ens forhold, kan være både givende og udfordrende. Hvis I er villige til at arbejde, kan I sammen finde ind til kernen af jeres forhold og bruge kærligheden som indre drivkraft.

Parforholdet er et fælles projekt, ligesom det at være forældre er et fælles projekt! I skal begge arbejde for det – det kan lade sig gøre – hvis I begge ønsker det.

Tryk her for info om varighed og pris.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.