Coaching og massage

kvinde

Hvis du er klar til at flytte dig i livet, kan Coaching & Massage Serie 5+ være noget for dig. Det er et intenst forløb over 5 gange med massage og samtale.

Coaching er en her-og-nu dialog, som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dine ressourcer, mens massagen har til formål at frigøre dig for spændinger og gamle blokeringer, samt give dig kræfterne til at handle ud fra det vi aftaler under coachingen.

I et Coaching & Massage forløb kan du arbejde med enhver udfordring i dit liv, hvad enten det handler om manglende selvværd, din rolle som mor, din angst for fødslen, et ønske om at ændre noget i dit liv, din seksualitet, uforløste traumer, eller sorg. Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan arbejde med.

Synergi
Coaching & Massage konceptet kan give dig den bedste støtte til at leve det liv du gerne vil. Vi starter med ca. 60 minutters coaching, sommetider lidt mere, sommetider lidt mindre. Samtalen tager udgangspunkt i netop det, du gerne vil arbejde med.

Herefter får du en Nordlys massage. Det vil typisk være en Tema-massage, som behandler den kropslige side af det tema vi har arbejdet med coachingen., og gennem massagen arbejder du på at mærke din jordforbindelse, at tage imod, at give slip og at fjerne bekymringer og blokeringer.

Du kan begynde med en enkelt Coaching & Massage session, hvis du ønsker det – men 5 gange er optimalt.
Normalt får du ved første og sidste session en helkropsmassage efter aftale. De tre gange imellem flyttes fokus i massagen på en måde, der støtter op om faserne i coachingsamtalen.

Tryk her for info om varighed og pris.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.