Terapi/samtale

Jeg arbejder ud fra den tankegang, at der ikke findes én rigtig måde at håndtere mennesker på. Intet er mere rigtigt end det andet – men noget kan være mere rigtigt end andet for dig. Vi tilpasser samtalen efter, hvad du – eller I – har brug for.

Udgangspunktet er, at du/I har lyst til at arbejde med dig selv eller med jeres kærlighedsliv.

Hvad enten det er rådgivning for dig som kvinde, eller for jer som par, er det vigtigt at være klar til at turde flytte sig selv ud af comfort-zonen. At turde bevæge sig ned i kroppen og mærke efter, at have hjertet med i dagligdagen og at bruge kærligheden som indre drivkraft.

Kom ned i kroppen – ind i hjertet og mærk efter! At arbejde med kroppen som et redskab i rådgivningen er noget, der virkelig kan mærkes og bruges i terapien. Jeg er eksamineret Nordlys Massageterapeut, og jeg mærker tydeligt forskellen, når klienten først giver sig selv lov til at slappe af. Det er langt lettere at arbejde med dig selv, når du kan slappe af og tør mærke dig selv – og her er massagen et fantastisk redskab.

Ren kærlighed til krop og sjæl! Jeg står gerne ved din side og guider dig, men selve processen er din.

Etik, fortrolighed og professionalisme er utrolig vigtigt inden for det her fag, og disse bliver der taget godt hånd om hos mig.

Læs mere på de underliggende sider og find den rette form for terapi/samtale for dig/jer.

Book din tid her under. Kan du ikke finde en tid der passer dig, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Se under Kontakt.