Om Freya

Freya

Jeg hedder Freya Chalotte Holm, og er født i 1969. Jeg er gift med Claus, mit livs kærlighed – og jeg er mor til 3 skønne børn født i hhv. 1989, 1990 og 1994. Og så er jeg blevet mormor i 2014.

Det formelle omkring mig:
Jeg har arbejdet med HR og personaleudvikling i mange år, og det er først indenfor de seneste 5 år, jeg har fulgt mine drømme om, hvad jeg virkelig gerne vil arbejde med.

  • Jeg er uddannet Sexolog og Parterapeut, og har specialiseret mig i kvinders seksualitet og lyst, samt i parrådgivningen.
  • Jeg er uddannet Nordlys Massage Terapeut med specialer indenfor coaching og massage, graviditet, efterfødsel, spædbørn og efterfødselssamtale.
  • Doula uddannelsen er for mig den naturlige røde tråd imellem mine uddannelser. Det er en uddannelse, som har kaldt på mig i flere år, og som for alvor blev vækket under min datters graviditet. Jeg er under uddannelse og søger derfor 2 kvinder, som har lyst til at involvere mig i deres fødsel, så jeg kan få erfaring – og mit certifikat som doula (det er gratis for disse to fødsler).
  • Jeg underviser i meditation og åndedrætsøvelser, som kan give dig ro og balance – og som du med fordel kan bruge under fødslen.

Hvorfor jeg brænder for kvinder, fødsel, spædbørn og familie?
Mit kald er at gøre en forskel for andre. Kvinder er stærke, kraftfulde, modige og omsorgsfulde – men også skrøbelige, sensitive, og fine blomster… Vi kan alt det, vi gerne vil – men vi skal huske os selv i vores iver for at ville, kunne og skulle det hele. Jeg har mærket det hele på egen krop – både styrken og svagheden.

Jeg vil gerne hjælpe kvinder med at finde balancen i livet, til at finde styrke, mod og lyst til at tage ansvar for dem selv og deres eget liv.

Gennem coaching og massage kan jeg hjælpe dig til at lære dig selv at kende. Du vil lære at sætte ord på de ting, som fylder i dit liv, og sætte krop på dine følelser. Krop og følelser hænger uløseligt sammen, samtale giver klarhed, og massagen giver forløsning.

Som doula kan jeg være der for dig før, under og efter fødslen – jeg kan gøre mit til, at du kan føde omgivet af ro, tryghed, kærlighed og omsorg. Jeg vil gerne gøre en forskel for dig og din partner – for jer som ønsker, kan – og tør – tage din fødsel “hjem” til dig selv.