Nye kurser og lukket på klinikken

Himmel

Fra starten af august er jeg gået på deltid på mit arbejde. Det vil jo egentlig sige, at jeg har mere tid til jer, mine klienter! Jeg har glædet mig rigtig meget til at være mere på klinikken og få bedre tid til at arbejde med jer.

Jeg har dog fået mulighed for at deltage på et stresscoachingkursus på Nordlys den 12.-14. august, hvilket betyder, at klinikken kun er ganske lidt åbent i disse dage. Det giver mig et langt større indblik i stress, og hvordan jeg kan hjælpe dig med stressudfordringer, så det skal gerne komme dig til gode alligevel.

Jeg har også fået mulighed for at deltage som medhjælper på triggerpunktkurser til over- og underkrop den 26.-30. august og den 2.-6. december. Det er en skøn mulighed for mig, og jeg er meget taknemmelig for at have fået tilbudt dette. Det betyder, at jeg får langt bedre mulighed for at afhjælpe smerter, hvad enten det er overbelastning, graviditet eller andet, som “trykker”. Til gengæld betyder det, at jeg i disse dage befinder mig på Nordlys, og dermed ikke kan have åbent i klinikken.

Jeg beklager meget, at det betyder, at du måske ikke kan finde en tid i min kalender – omvendt kan du glæde dig over, at der snart er endnu flere kompetencer at finde på min klinik.

Kærlig hilsen
Freya

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>