Det siger de om Freya som doula!

Julie Maj og Johannes
“For os var det en enorm støtte at have Freya med til vores fødsel. Det at have én med til fødslen, som bare er der med sit fulde nærvær, men som ikke er følelsesmæssigt involveret som ens partner er det, tilfører en masse energi og overskud.

Hendes viden og færdigheder fx akupressur, var desuden en uvurderlig hjælp under hele forløbet. Men det allervigtigste for os var den tryghed, hun bidrog med dels igennem de samtaler vi havde med hende før selve fødslen. Dels via den måde hun var tilstede under fødslen, bakkede os op i vores proces og tog medansvar for kommunikationen med de skiftende jordmødre.”

Julie Maj og Johannes - storesøster Gertrud og mit doulabarn Isak. Kærlighed!

Julie Maj og Johannes – storesøster Gertrud og mit doulabarn Isak. TAK!

 

 

Anne-Sofie og Jens
Min første fødsel var ikke en god oplevelse. Derfor var det  vigtigt for mig, at min næste fødsel skulle blive så god og tryg som muligt. Derfor var jeg glad, da jeg kom i kontakt med Freya, og hun gerne ville være min doula. Freya gav sig god tid de tre gange, vi så hinanden inden fødslen. Her var hun rigtig god at snakke med og satte sig med empati og medfølelse ind i de tanker og følelser, som fyldte hos mig i månederne op til fødslen. Udover at Freya var en god samtalepartner var hun også dygtig til at give graviditetsmassage og rebozo massage. Det var fantastisk at få hele kroppen rørt efter en god og lang samtale. Freya hjalp mig til ikke at frygte min næste fødsel, og hun fik mig til at tro på, jeg kunne klare det. Hun tog mig under sine vinger og støttede mig hele vejen igennem.

Da vi mødtes første gang, var jeg meget sårbar og fyldt med blandede følelser og frygt for den kommende fødsel. Freya så mig ind i øjnene og fik mig overbevist om, at hun ikke ville svigte mig – som jeg var blevet under min første fødsel. Hun sagde, at vi skulle klare fødslen sammen og fik mig overbevist om, at hun ville være der fra start til slut og stå mig bi. Hele vejen. Her var et menneske, jeg kunne stole på og som ville smide alt, hvad hun havde i hænderne for at hjælpe mig så godt igennem som muligt. Jeg følte tillid til hende med det samme og følte mig tryg i hendes nærvær.

Selve fødslen var lang og sej. Her var Freya uundværlig. Hun forstod at sige de rigtige og støttende ord på de rigtige tidspunkter. Undervejs roste hun mig og gav mig hele tiden fornyet energi til at fortsætte og holde ud. Jeg følte mig i de bedste hænder. Fordi hun var der, vidste jeg, at jeg ville komme igennem og klare det lige meget hvor lang tid, det måtte tage.

Som man kan se på Freyas CV har hun rigtig mange kompetencer og evner. Dette skinner igennem, når man snakker med hende. Hun er et spændende mennesker med rigtigt meget at byde på både spirituelt og fagligt.

Fødslen endte godt og jeg er Freya meget taknemmelig for, at hun var der ved min side hele vejen igennem. At have en doula er en stor tryghed i en fødselssituation, hvor man ikke altid selv har kontrollen. Hun kunne formidle mine ønsker til personalet på sygehuset og være mit trygge bindeled, så jeg kunne give mig hen til ve-arbejdet og vide, at der var en, der passede på mig, uanset om der skulle være jordemoderskifte eller ske noget uforudsigeligt.  Jeg kan kun give hende min bedste anbefaling og sige tusinde tak.”